Wellness

Diskretan, gotovo intiman prostor wellness-a u Villi Moya, sa infracrvenom saunom, hidromasažnim bazenom i spravama za vježbanje mjesto je gdje možete postići harmoniju duha i tijela, opustiti se, oslobađati stresa i obnoviti energiju.

Htjeli bismo vas upoznati sa novim sistemom termoterapije koji zamjenjuje klasičnu saunu, bazirana na principu zagrijavanja ljudskog tijela pomoću topline koja se prenosi putem infra crvenih zraka. U ovom obliku saune, za razliku od klasičnih sauna, ne samo da se vanjština tijela zagrijava već toplina dospijeva i u unutrašnjost tkiva i ostalih dijelova ljudskog tijela. Do zagrijavanja organizma dolazi pomoću topline koja se prenosi infra crvenom radijacijom u nevidljivom dijelu spektra (načelo rada infra crvenih lampi), a ne pomoću vrućeg zraka (cca. 115 C) kao u klasičnim saunama.

Prednost je niža temperatura okruženja (cca. 55 °C) u infra-kabini i omogućava korištenje terapije također i osobama koje ne mogu koristiti klasičnu saunu zbog zdravstvenih razloga (nakon konzultacija sa doktorima kao na primjer astma, alergije, srčani bolesnici).

Infrasauna sagorijeva kalorije i utječe na pretilost, održava dobru cirkulaciju krvi te jača kardiovaskularni sustav, uklanja bol, opušta mišiće i ublažava ukoćenost zglobova, oporavlja kožu, poboljšava imunološki sistem, smanjuje stres i umor. Može se koristiti u zdravstvene svrhe, rehabilitaciji u centrima za ljepotu, hotelima kao i u kućanstvu diljem svijeta.

Također možete se opustiti u hidromasažnom bazenu (Jacuzziju) i osjetiti sve blagodati hidromasaže cijeloga tijela te zaboraviti na stres.

Uz opuštanje u sauni i hidromasažnom bazenu na usluzi su Vam i sprave za vježbanje ukoliko se želite i rekreirati.

Hrvatski